Massage i Kävlinge

Slappna av på Elimasalongen

Skulle du behöva en skön massage?

På Elimasalongen tar jag hand om alla dina sinnen och hela din kropp. Jag kan erbjuda dig en skön massage från topp till tå eller tvärtom. Mina tjänster innefattar allt inom massage och ryggmassage, fotvård, pedikyr och manikyr. Välkommen att boka en behandling eller en kombobehandling för att känna dig riktigt tillfreds. Jag sitter i Furulund i Skåne, men jag gör även hembesök i närheten i det fall att du har svårt att ta dig hit.

Släpp på ryggens spänningar med ryggmassage

En stor skara människor lider av mer eller mindre avancerade ryggproblem. Det kan röra sig om ett stillasittande yrke där ländryggen tar stryk, det kan handla om spänningar på grund av stress eller om inre påverkan som du kanske inte har koll på. En av mina specialiteter är ryggmassage för att lätta på spänningar och mjuka upp stela muskler. En ryggmassage varar i 30 minuter och vill du även ha en helkroppsmassage kan du boka 60 minuter till. Det är du och din kropp som avgör!

Genom att använda detta formulär accepterar du att Elimasalongen lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Massage i Kävlinge

Fotvård och pedikyr

Komplett massage

Unna dig en underbar fotvårdsbehandling för trötta och inklämda fötter. På Elimasalongen utför jag både komplett fotvård med massage och mjukgörande bad, samt pedikyr med tåklippning och målning av naglar. Ofta nonchaleras fötterna eftersom de ständigt göms i skor. En vacker dag vill du emellertid bära öppna sommarskor eller sandaler och är fötterna riktigt ovårdade kan det kännas olustigt och se otrevligt ut. Ge dig själv en skön fotbehandling och pedikyr eller ge bort en timmes fotvård till en vän som behöver det.

Våra tjänster

Fotvård - Elimasalongen

Fotvård

Boka här
Ryggmassage - Elimasalongen

Ryggmassage

Boka här
Manikyr & Pedikyr - Elimasalongen

Manikyr & Pedikyr

Boka här

Låter våra tjänster intressanta?

BOKA HÄR

Hos Elimasalongen varvar du ner

Unna din själ

Oavsett vilken behandling du bokar hos Elimasalongen kan jag garantera att du får en lustfylld och avkopplande stund som bara ägnas åt dig. Det är du värd! En helkroppsmassage, ryggbehandling eller fotvård är värd så mycket mer eftersom du samtidigt öppnar dina sinnen och får känna välmående ända in i själen. Den upplevelsen är svår att slå och tyvärr gör vi det alldeles för sällan. Det är dags att skämma bort dig själv inifrån och ut. Boka tid hos mig redan idag!

Vi hjälper din kropp att koppla av och ditt sinne att finna ro. Kom och njut av skön massage.

Välj bland våra favorittjänster:
Helkroppsmassage 60 min – 500kr
Ryggmassage 30 min – 300kr
Fotvård 60 min – 500kr
Tåklippning – 200kr
Tåklippning med blötning – 250kr
Pedikyr – 500kr

Klassisk massage:
Helkroppsmassage 60 min – 500kr
Ryggmassage 30 min – 300kr
Fotvård 60 min – 500kr

Varmt välkommen in till Elimasalongen! Du kan enkelt boka HÄR.